Javier Montoro Periodismo y comunicación

Javier Montoro Periodismo y comunicación
Perfil
|
|
|
Contacte
|
Clients
Consultoria
Assessoria en marketing directe per a comunicar de forma més emocional.
Per a comunicar millor.


La bona comunicació (eficaç) és aquella que genera reacció. Per aconseguir-ho hem de relacionar-nos amb el destinatari del missatge. Necessitem coneixe'l per ajustar-nos a les seves necessitats i expectatives. Només així podrem destacar els beneficis que ell espera. Només així, podrem conectar amb ell. I movilitzar-lo.
Vols comprovar-ho?


Arquitectura
de la informació
Organitzar i estructurar la informació. Conduir la lectura. Millorar l'experiència. Faciitar l'acció. Generar ventes.Tot és qüestió d'ordre. I concert. Perquè una web, un email o una newsletter compleixen el seu objectiu, el destinatari ha de reaccionar. I per aconseguir-ho, el contingut ha de de organitzar-se de forma efectiva. Usable. Atractiva. Conductista. I sempre tenint en compte el perfil del receptor. I el mitjà. I la grandària de la pantalla... Ho provem?


Video
Exemple recent de comunicació emocional, de com crear un missatge que conecti i movilitzi als seus destinataris.
Blog
Apunts, reflexions i recomanacions.Perque comunicar és compartir. I és genial.


Irán por tu cuenta y en familia
Thu, 06 Jul 2017 09:09:30

Irán es un destino que empiezas a saborear desde su elección. Sabes que los prejuicios y la falta de información chocan con lo que opinan los que han viajado hasta allí, y además por su cuenta: «Es una maravilla. Sobre todo la gente». Pues sí, no hay matices: es una maravilla. El país y los […]

The post Irán por tu cuenta y en familia appeared first on .

Diseño y desarollo LINKS40
Tots els drets reservats 2022 - Avís legal